2020.07.27-31. - Klub edzőtábor, Balatonföldvár

Hírek

2020.07.27 31. bhmse tabor

2020.07.27 31. bhmse tabor
Idei nyári edzőtáborunkat csodás környezetben a Riviéra Park Hotelben, Balatonföldváron tartottuk. A kimaradt tavaszi időszakot új ingerekkel, meghívott mesterekkel igyekeztünk pótolni. Szerencsére nagyon jó időnk volt, így minden nap volt lehetőségünk fürödni a Balatonban.

Részletek:

Hétfőn rövid futással kezdtük a tábort, ahol megismertük kicsit a környéket is. Strandolás után csapatok kialakításával folytattuk a programot, majd edzés után esti beszélgetés következett.

Kedden Shihan Dr. Csizmadia Zsolt érkezett a csapathoz, aki elsősorban a magas övfokozatra vizsgázók számára nyújtott segítséget a felkészülésükben. A tábor végéig velünk maradt, így több edzésen keresztül tudtak vele gyakorolni a tanítványok.

Szerdán Sensei Markovics János érkezett Felvidékről, akivel a bunkai rejtelmeiben mélyedhettünk el.

Csütörtök reggel János Sensei vezetésével közös mantrázáson vettünk részt, majd délelőtt csatlakozott Shihan Dr. Bogdán Olivér és csapata. Délután 3 csoportban mediball, pajzsmunka és Senpai Varga Zoltánnal önvédelmi alapok elsajátítása zajlott.

Pénteken övvizsgára került sor, ahol a járvány alatt is aktívan és motiváltan edző tanítványok megérdemelten léphettek előre. A vizsgát a Shihanok is megtisztelték, így még nagyobb értéke lett az elért új övfokozatoknak. Délután a tábort közös SUP-ozással fejeztük be, amely jó zárása volt a közösen eltöltött időnek.

A számos új övfokozat mellett néhányan övszínt is váltottak:

2. kyu, barna övet hordhat: Gergely Henrietta, Kátay Bulcsú

4. kyu, zöld övet hordhat: Éliás Ádám, Lukács Marcell, Fekete Bence

6. kyu, citromsárga övet hordhat: Zsin Zsombor, Jeles Csanád

8. kyu, kék övet hordhat: Semsey Marcell

10. kyu, narancssárga övet hordhat: Blazsovszky Ádám

Fotók: <<Ide kattints>>