2020.07.06-10. - XVIII. Napközis táborunk

2020.07.06 10. napkozisJúlius elején megtartottuk idei második napközis táborunkat. A tanítványok ezen a héten is nagy lelkesedéssel vágtak neki, illetve folytatták az edzéseket, ahol sokat tudtak fejlődni. Természetesen különböző programokkal is készültünk, amik nagy élményt nyújtottak.

Részletek: 

Hétfőn az edzések között elkezdtük a csapatversenyt, valamint videóztunk és fényképeket néztünk őszi Japán utunkról. Délután Varga Zoltán érkezett hozzánk és jógás- és légzőgyakorlatokkal ismertette meg a gyerekeket.

Kedden délelőtt Senpai Szabó Kornél, a tatai Renmei SE vezetője tartott izgalmas páros gyakorlatos edzést, amit a gyerekek nagyon élveztek. Délután a Magyar Vasúttörténeti Parkba látogattunk, ahol megismerkedtünk a vonatok világával, utaztunk kerti kisvasúton és kipróbáltuk a fordítókorongot is.

Szerdán folytattuk a csapatversenyt, majd edzés után a közeli játszótérre mentünk számháborúzni. Délután Varga Zoltán ismét jógás gyakorlatokat tartott, majd formagyakorlat edzéssel zártuk a napot.

Csütörtökön küzdőgyakorlatokkal folytattuk az edzéseket, majd délután Budakeszire utaztunk a Vadasparkba, ahol az őzeket meg is tudtuk simogatni.

A pénteki napot a Kopaszi-gáton töltöttük, ahol délelőtt Sensei Fris Ferenc a mediball ezsközön keresztül tartott páros gyakorlatos edzést a csapatnak. A pizza ebéd után lehetőség volt több csoportban új formagyakorlatot tanulni. Végül mindenki elmondta a legjobb élményeit a táborról, majd kihirdettük a csapatverseny eredményét.

Fotók: <<Ide kattints>>