2020.06.16-19. - XVII. Napközis táborunk

Hírek

2020.06.16 19. napkozis

2020.06.16 19. napkozis
Idén még nagyobb izgalommal vártuk idei első táborunkat, hiszen sokáig az sem volt biztos, hogy megtarthatjuk ezeket a sok éve hagyományosan megszervezett programokat. Nagyon örültünk, hogy újra együtt lehettünk a tanítványokkal, akik figyelmesen dolgoztak az edzéseken. Az időjárás kicsit borús volt, de szerencsére mindegyik programunkat a tervezett módon meg tudtuk tartani.

Részletek: 

Kedden beérkezés után rögtön "Amerikából jöttem" játékkal kezdtünk az eső miatt, majd a tízórai után két csoportban edzéssel folytattuk a napot. Ebéd előtt kialakítottuk a csapatokat a pontversenyhez, majd délután kézműves foglalkozásra volt lehetőség. A nap második edzését már szerencsére a szabadban tudtuk megtartani.

Szerdán folytattuk a csapatversenyt, majd edzés után a közeli játszótérre mentünk számháborúzni. Délután Varga Zoltán érkezett hozzánk és jógás- és légzőgyakorlatokkal ismertette meg a gyerekeket. Köszönjük Neki a lehetőséget, nagyon élveztük!

Csütörtökön páros- és küzdőgyakorlatokkal folytattuk az edzést, majd délután a Szigethalmi Vadasparkba látogattunk.

Pénteken aszfaltrajz versennyel és saját formagyakorlat kitalálásával lehetett pontokat szerezni, majd a napot a Kopaszi-gáton töltöttük, ahol Sensei Fris Ferenc tartott edzés a tanítványoknak. A pizza után új formagyakorlatokat tanultunk, majd zárásként kihirdettük a csapatverseny eredményeit.

Fotók: <<Ide kattints>>