2020.02.01-02. - Carpathia Cup, Lengyelország

Hírek

2020.02.01 02. Carpathia Cup

2020.02.01 02. Carpathia Cup
Péntek reggel 17 versenyzővel és több kísérővel indultunk a lengyelországi Rzeszówba, hogy nemzetközi mezőnyben küzdelemben és formagyakorlatban mérettessük meg magunkat. A versenyre 9 országból 814 versenyző érkezett, így több kategóriában is 20 fölötti létszámból került ki a győztes.

Részletek:

A hosszú utazás után elfoglaltuk a szállást, majd a regisztráció és mérlegelés következett, ahol mindenki hozta a súlyát. Másnap ünnepélyes megnyitóval kezdődött a verseny, majd a küzdelmekre került sor, ahol 14 versenyzőnk volt érdekelt. Az már a verseny elején kiderült, hogy a versenykiírással ellentétben az érintős fejrúgásért nem adnak pontot, így versenyzőink hiába találták el többször is ellenfelük fejvédőjét. Ellenben a szabálytalanságokért még csak figyelmeztetést sem kaptak a heves és pontatlan ukrán versenyzők. A "nehezítő körülmények" és a lengyel versenyzők erős támogatása mellett a nap végére több dobogós helyezést is elértünk, többen pedig győztes mérkőzésekkel, kemény küzdelmekkel zárták a versenyt.

Vasárnap a formagyakorlatokkal folytatódott a verseny, ahol 9 versenyzőnk lépett tatamira. A tanítványok maximális figyelemmel hajtották végre a formagyakorlatokat, ami az erős mezőnyben néhol egy-egy győzelemre volt elég, máshol pedig több győzelmen keresztül a dobogóig meneteltek versenyzőink.

Eredmények: csapatunk 3 első, 3 második és 4 harmadik helyezést ért el!

1. helyezett:

2. helyezett:

3. helyezett:

Gratulálunk versenyzőinknek!

Köszönjük Kiskó Bernadettnek az utazásban nyújtott segítségét és a kiutazó szülőknek a támogatást, szurkolást!

Fotók: <<Ide kattints>>