2018.12.02. - Újbuda Karate Kupa

2018.12.02 Ujbuda kupa15. alkalommal rendeztük meg meghívásos versenyünket, ahol az Újbudai versenyzőkön túl, most 13 baráti klubból fogadták el a meghívásunkat.

Albatrosz (Szolnok), Alba Regia SC Kyokushin Karate Szakosztálya (Székesfehérvár), Buke Reikon Sportklub (Szeged), Castrum SC (Kapuvár), Bushi Dojo Karate Klub (Csorna), Gerecse Dojo (Tatabánya), Power SE (Abony), Sagaku Sportklub (Cegléd), Seijin SE (Csemő, Cegléd), Karate Kids Komárom, Shogun Team - Kyokushin Karate Debrecen, Mikepércs, Veszprémi Shinkyokushin Dojo, Victoryclub.hu (Halásztelek, Telki, Pest).

Csipeszharc, formagyakorlat és küzdelem kategóriákban, összesen 238 versenyző 295 nevezése egy hangulatos, élményekkel teli eseményt jelentett. A nagy versenyzői létszámra való tekintettel a versenyt 2 etapban szerveztük meg, így délelőtt a csipeszharcra és a formagyakorlatra, délután pedig a küzdelmekre került sor. A mérkőzések 3-as vagy 4-es körmérkőzésekben zajlottak, majd minden versenyző éremmel és oklevéllel zárta a versenyt. Az első helyezettek könyvjutalomban részesültek.

Köszönjük a karatésaink, a szülők és támogatóink (Diákhitel , iData , TFSZ Zrt., Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft., XI. kerület Önkormányzata) segítségét! Gratulálunk a versenyzőknek!

Fotók: <<Ide kattints>>

Dobogós képek: <<Ide kattints>>