2018.05.11-12. - Shinkyokushin Európa Bajnokság

2018.05.10 13 EBMájus 11-12-én rendezték meg Lengyelországban, Wroclawban az idei évi felnőtt és junior Európa Bajnokságot. Minden kategóriában maximum 2 versenyző képviselheti hazáját. Az újbudai csapatot, a Budai harcművész SE-t, valamint Magyarországot Szeitz Adrienn junior -55kg, míg Nagy Nóra Bíborka felnőtt -50kg küzdelemben képviselte. A Tigris dojo további két versenyzője Fris Norbert és Molnár Tibor volt.

Szeitz Adrienn jó küzdelmet mutatva, a küzdőidő utolsó 15 másodpercében enyhe technikai darabszám különbség miatt bírói döntéssel alulmaradt lengyel ellenfelével szemben. Jó nemzetközi tapasztalatot szereztünk, amelyet beépítünk az edzésmunkába.

Fris Norbert 3. helyezett lett junior -65kg férfi küzdelem kategóriában!

Nagy Nóra Bíborka élete első Kyokushin Karate Európa Bajnokságán az első, lengyel ellenfelét bírói döntéssel verte, majd a következő litván ellenfele wazarit szerzett ellene, de ezt követően is harciasan küzdött. Ezzel a -50kg-ban a legjobb 8-ban végzett, amely pontszerző hely. 

Gratulálok karatésainknak, hogy méltó módon képviselték hazánkat, egyesületünket és Újbudát!
Köszönjük a drukkolást! 
A céges (iData, Diákhitel, Tfsz Zrt.) és anonim szponzorainknak pedig a támogatást, amely révén lehetővé vált, hogy részt vehettünk ezen a versenyen!

Fotók: <<Ide kattints>>